Dugnad Lørdag 9.mai klokken 9

Vi prøver å kjøre i gang dugnad 9.mai. Planen er å male ferdig gjerde og klubbhuset. samt bytte noen gamle dører. Det skal også gjøres noe rydding i depot.
Hvis været tillater det vil vi prøve å få gjort noe maling på treningene fremover.
Etter dugnaden med malingen få vi på plass noe mat og kaffidrøs for de som har
anledning til det!

 

Nordisk Mesterskap / Nordic Championship BMX 31.7-1.8.2015 i Ängelholm, Sverige

Nordisk_mesterskap_angelholm

Engelholm BMX klubb inviterer til nordisk mesterskap i BMX 31/7-1/8-2015. Det blir blant annet første stevne med Super Cross i Sverige. Påmelding skjer samlet fra klubben. For de som det er aktuelt sender Navn, fødselsdato og klasse til Morten Orstad morteno@malmorstad.no snarest!

Barneidrettsreglene sier følgende:
Fra det året barnet fyller 11 år kan det delta i åpne idrettsarrangementer uten krav til kvalifisering i Norge, Norden og Nordkalotten (inkl. Barentsregionen).

Invitasjon vedlagt:

Innbydelse til European Cup Bjerringbro, Danmark 5-7.juni

Vedlagt er innbydelse og påmeldingsskjema for 5 og 6 av EM-rundene, som blir arrangert i Bjerringbro i Danmark 5.-7. juni. Så påmelding skjer samlet fra klubben. For de som det er aktuelt sender skjema med navn, fødselsdato og klasse til Morten Orstad morteno@malmorstad.no innen 20.mai!

Barneidrettsreglene sier:
Fra det året barnet fyller 13 år kan det delta i mesterskap som NM, nordiske mesterskap, EM og VM. Dette inkluderer også norgescuper, nordiske cuper, verdenscuper og tilsvarende mesterskap.

Invitasjon vedlagt: