Invitasjon til regionsløp og barneleker 16.mai

Klepp BMX har gleden invitere til regionsløp og barneleker på Klepp søndag 16.05.2021.

Pga begrenset areal til ryttere og støtteapperat (foreldre) gjennomføres løpet som to separate arrangement (som høsten 2020).

  • BMX Barneleker 0-10 år – reg start kl 10.00
  • BMX Challenge, Jr og Elite, 11 år og oppover. – reg start kl 13.00

PS! Om antall påmeldte tilsier det, vil arrangementet slås sammen til et løp, med felles registrering kl 10.00 og løpsstart kl 11.00

Hver rytter kan ha med maksimalt EN person som støtteapparat. Dette legges inn i eget felt i påmeldingen. Støtteapparat kan kun være tilstede på ET av arrangementene. Les nøye invitasjon og instruks/områdeplan.

Påmelding via eqtiming Torsdag 12. mai 23:59

Invitasjon og områdeplan for Klepp BMX arena:

Invitasjon-Klepp-BMX-16-05-21.pdf

Klepp BMX arena.pdf

Invitasjon til lokalløp og barneleker søndag 27.september på Sola BMX

Sola BMX inviterer til lokalløp og barneleker søndag 27.september.

Løpet blir kjørt iht. gjeldende retningslinjer ifm. Covid-19. Maksimal gruppestørrelse på arrangementet er for tiden 200 deltakere inkudert støtteapparat (foreldre). BMX løpene må derfor og gjennomføres som to seperate arrangement.

  • BMX Barneleker 0-10 år – start kl 10.00
  • BMX Challenge, Jr og Elite, 11 år og oppover. – start kl 13.00

Hver rytter kan ha med maksimalt EN person som støtteapparat. Ved påmelding er det lagt til et ekstra felt for registering av navn og telefonnummer til støtteapparat for eventuell smittesporing i etterkant.

Støtteapparat kan kun være tilstede på ET av arrangementene. Les nøye invitasjon og instruks/områdeplan.

Påmelding via eqtiming innen 24. sept kl 23.59

Invitasjon og områdeplan for Sola BMX arena:

Merk! start tidsspunkt for løpene er endret til kl 10 for barneleker og kl 13 for 11år+

Invitasjon til løp 12-13 September på Orstad og Sandnes BMX

Det blir 2 løp førstkommende helg. Orstad BMX inviterer til lørdag 12.september på Orstad og Sandnes BMX inviterer til søndag 13.september på Kvål.

Løpene blir kjørt iht. gjeldende retningslinjer ifm. Covid-19. Maksimal gruppestørrelse på arrangementet er for tiden 200 deltakere inkludert støtteapparat (foreldre). BMX løpene må derfor og gjennomføres som to seperate arrangement.

  • BMX Barneleker 0-10 år – start kl 14.00
  • BMX Challenge, Jr og Elite, 11 år og oppover. – start kl 17.00

Hver rytter kan ha med maksimalt EN person som støtteapparat. Dette legges inn i eget felt i påmeldingen. Støtteapparat kan kun være tilstede på ET av arrangementene. Les nøye invitasjoner og område/plan

ORSTAD BMX LØRDAG 12.SEPTEMBER:

SANDNES BMX SØNDAG 13.SEPTEMBER:

Invitasjon til regionsløp søndag 6.september

Klepp BMX har gleden invitere til regionsløp og barneleker på Klepp BMX søndag 6.september.

Løpet blir kjørt iht. gjeldende retningslinjer ifm. Covid-19. Maksimal gruppestørrelse på arrangementet er for tiden 200 deltakere inkudert støtteapparat (foreldre). BMX løpene må derfor og gjennomføres som to seperate arrangement.

  • BMX Barneleker 0-10 år – start kl 14.00
  • BMX Challenge, Jr og Elite, 11 år og oppover. – start kl 17.00

Hver rytter kan ha med maksimalt EN person som støtteapparat. Dette legges inn i eget felt i påmeldingen. Støtteapparat kan kun være tilstede på ET av arrangementene. Les nøye invitasjon og instruks/områdeplan.

Påmelding via eqtiming innen 3. sept kl 23.59

Invitasjon og områdeplan for Klepp BMX arena:

Invitasjon til Flomlysløpet lørdag 19.oktober

Årets siste løp og kuleste løp arrangeres på Sviland/Velde Arena lørdag 19. oktober. Løpet blir arrangert etter just-for-fun prinsippet. Her skal det være gøy og det deles inn i litt andre klasser enn vanlig (mini, midi og maxi). Det blir barneleker som vanlig, og også mulighet for de aller eldste (les foreldre, onkler, tanter, søskenbarn, bestemor, bestefar, mormor, morfar, farmor og farfar å prøve BMX). Har du ingen sykkel? og ønsker å sykle INGEN PROBLEM, alltid noen som har sykkel til låns (hør på trening!)

På dette løpet er det lov til å «Pimp-my-ride» med lyseffekter og annet nødvendig og unødvendig stasj. Deltaker T-skjorte til alle, og muligens premiering for beste «pimp by ride».

Påmelding stenger 17.10.2019 kl 23.59 og meldes på via eqtiming:

Invitasjon/Tidsskjema: