Info om Succecup 13-15.mai 2021

Østfoldklubbene inviterer også i år til Succè Cup i himmelspretthelgen 13-15.mai. Cupen blir gjennomført for 21.gang i år iht. smittvernregler, og mest sannsynlig kun med norske ryttere. Vi satser på en fin cup med mye god sykling og hyggelig samvær. Invitasjon, påmelding og reglement har ikke kommet enda, men kommer info når er på plass!

Vi kjører i private biler bort på onsdag 12.mai.  Det blir overnatting på Utne Camping, overnatting kan bestilles på www.utnecamping.no. Den enkelte familie bestiller direkte med campingplassen. Dersom det blir fullt, er det bare å ha is i magen, evt ringe til campingen.

Dette er  ferieleiligheter med grei standard. Vanligvis er det rundt 15 familier som reiser bort, men det er god plass til flere! Det er også gode mulighet for oppstilling av bobil og camping på stedet for de som ønsker det.

Da gleder vi oss til en flott langhelg i Østfold!

Kommer tilbake med invitasjon og reglement når det er klar

Info om Succecup 2020 – 20-23.mai

Østfoldklubbene inviterer også i år til Succè Cup i himmelspretthelgen 21.mai-23.mai. Succè Cup arrangeres i år for 21. gang! og vi satser på en fin cup med mye god sykling og hyggelig samvær. Invitasjon, påmelding og reglement har ikke kommet enda, men kommer info når er på plass!

Vi kjører i private biler bort på onsdag 20.mai.  Det blir overnatting på Utne Camping, overnatting kan bestilles på www.utnecamping.no. Den enkelte familie bestiller direkte med campingplassen. Det er greit å få booket så tidlig som mulig, da det begynner å fylles opp, dersom det blir fullt, er det bare å ha is i magen, evt ringe til campingen.

Dette er  ferieleiligheter med grei standard. Vanligvis er det rundt 15 familier som reiser bort, men det er god plass til flere! Det er også gode mulighet for oppstilling av bobil og camping på stedet for de som ønsker det.

Da gleder vi oss til en flott langhelg i Østfold!

Kommer tilbake med invitasjon og reglement når det er klar

Kort oppsummering av Europacup runde 5 og 6 i Råde 4-5.mai.

Det var mye bra kjøring både lørdag og søndag av klepprytterne under Europacupen i helga, det var til sammen 8+1 ryttere som hadde tatt turen til Råde for å delta, disse var Ruben, Matias, Torger, Tormod, Tuva, Leon Luca og Magnus, i tillegg til Theodor som godt støtteapparat!  På lørdagen stakk Torger av med 2.plass i G13 og Matias med 5.plass i G14. Søndagen var alle klepprytterne videre etter innledende motos, og det ble til slutt Torgeir og Leon Luca som fikk finalebilletter. Torgeir avsluttet med en råsterk 2.plass i G13 og Leon Luca fikk med seg en 8.plass i G11/12.

Oppsummert ble det en god helg både sportslig og sosialt. Klepprytterne fikk prøvd seg mot rytterne fra hele europa, og det gir en god pekepinn på hva en må jobbe videre med og hvor nivået ligger i de forskjellige klassene.

PS! Det kommer en sak i Jærbladet rundt arrangementet en gang i løpet av uka, så det er bare å følge med!

Sammenlagte resultater finnes på www.jstiming.nl

Torger med 2.plass i G13 og Matias med 5.plass i G14

Info om succecup 29.mai-1.juni 2019

Østfoldklubbene inviterer også i år til Succè Cup i himmelsprett helgen 29.mai-1.juni. Succè Cup arrangeres i år for 20. gang og vi satser på en fin cup med mye god sykling og hyggelig samvær. Invitasjon, påmelding og reglement har ikke kommet enda, men kommer info når er på plass!

Vi kjører i private biler bort på onsdag 29.mai.  Det blir overnatting på Utne Camping, overnatting kan bestilles på www.utnecamping.no. Den enkelte familie bestiller direkte med campingplassen. Det er greit å få booket så tidlig som mulig, da det begynner å fylles opp, dersom det blir fullt, er det bare å ha is i magen, evt ringe til campingen.

Dette er  ferieleiligheter med grei standard. Vanligvis er det rundt 15 familier som reiser bort, men det er god plass til flere! Det er også gode mulighet for oppstilling av bobil og camping på stedet for de som ønsker det!

Da gleder vi oss til en flott langhelg i Østfold!

Påmelding(Velg SucceCup)
https://signup.eqtiming.no/?Event=GressvikBMX2019

 

Invitasjon og reglement vedlagt: