Julegrøt, Innsatspokal og Pokal for beste mann

Like sikkert som julen ble det julegrøt med Klepp BMX på kaffeteriaen i Klepphallen, og sannsynligvis i år med rekordoppmøte – godt og vel 100 personer var tilstede med ryttere og familie! Det ble spist massevis av grøt, frukt, juledigg, pepperkaker, det var utdeling av innsatspokal og pokal for beste mann/kvinne, samt lotteri til slutt.

DSC_8847

Morten Orstad, styreleder i Klepp BMX, startet med en kort oppsummering av året som har gått, det har vært et utrolig spennende år med stor tilvekst i klubben og det ser vi også på oppmøte i dag.

I året som har gått har klubben arrangert to (vår/høst) lokalløp, samt Norges Mesterskap i BMX racing. I forkant av NM så har det vært en iherdig dugnadsinnsats både med etablering av nytt startområde som ble påbegynt i 2014 og ferdigstilt i 2015. Det har blitt gjort en flott innsats med utbedring av bane, planting av blomster, klipping, maling av klubbhus i forkant av NM. Underveis i løpene har vi hatt folk på dugnad både inne, i kiosken, og ute på banen som måldommer, sekretariat, flaggvakter, fotografering, startere mv.

En STOR takk til alle som er med å bidrar til dette. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra både fra Norges Cycleforbund og andre de andre klubbene på gjennomføring av både Norges Mesterskap og lokalløp! STOR klapp på skulder til alle som har bidratt!

Når det gjelder planene for neste år så har vi en baneoppgradering som vil på startes snarlig og skal være ferdig i løpet av vinteren/våren 2016. Andre og tredje strekk på BMX banen skal forlenges og vi skal få på plass elektronisk tidstakning (Eqtiming/Mylaps). Vi har leid inn en entreprenør til å gjøre mesteparten av arbeidet, men planlegger å gjøre noe på dugnad (steinlegging og mindre justeringer på banen)

Det er fortiden stor tilveksten i klubben, og en oppfordrer de nye at de tar gjerne tar kontakt med styre, trenere og foreldre i klubben dersom det er behov for info, behov for justeringer på opplegg osv. Uansett hva du lurer på så er deres mening viktig!

Sportslig del med Kristoffer Pollestad

Kristoffer oppsummerte at det har vært et veldig godt år sportlig, med mye rekruttering spesielt blant de små. På løpende viser de grønne godt igjen. Kristoffer stod også for utdeling av årets 4 innsatspokaler og Pokal for beste mann/kvinne.

DSC_8883

Fra høyre: Thomas, Kristoffer (sportslig leder), Torger, Tuva, Britt Heidi og Martin

Innsatspokalene 2015
Innsatspokalene utdeles årlig for liten og stor treningsgruppe, for gutt og jente. Vurdering av hvem som får innsatspokalen blir gjort som en samlet vurdering av alle trenerne.

Årets 4 innsatspokaler ble utdelt til Tuva, Torger, Martin og Brit Heidi og begrunnelsen er som følger:

  • Tuva: har vert en rytter som starter med Bmx rett før sommeren, en skikkelig rå tøff jente med bein nasen, og et godt innskudd for jentene, har også vert på hver trening siden hun begynte rundt siden hun begynte rundt sommerstider
  • Torger: har vært på trening i hele år og vært veldig ivrig hele tiden, har spesielt siste delen av sesong vist enormt store fremskritt, og begynner å ta ting på alvor, men vell og merke i denne gruppen var det flere som meget goe kandidater for denne pokalen
  • Martin: han har vært enormt god hele sesongen, stiller alltid på trening og enormt sulten på mer hele tiden, han gjort seg vell fortjent denne pokalen
  • Brit Heidi: hun har vert veldig flink med og stille på trening hele året rundt stiller som oftest med godt humør, og begynner og få til ting på sykkelen og viser at hun har lyst

Pokal for beste mann 2015
Pokalen utdeles årlig i klubben basert på beste sportslige prestasjon, i år er det Thomas som får denne pokalen og begrunnelsen er som følger, Thomas har vært en rytter som har er helt der framme lenge. Har kjørt et godt år i både norgescupen og NM, han er en rytter som stadig forbedrer seg og klatrer seg oppover på resultatlistene. Han var en verdig vinner av denne pokalen i år

Utdeling av blomster til trenere i 2015

DSC_8888

Trenere i året som har gått har vært fra høyre Hanne, Joakim, Marcus, Thomas, Kristoffer og Jøgvand. Tusen takk for innsatsen som har vært i året som har gått!

helt til slutt informerte Kristoffer om treningene fremover, og vi til og fortsette så lenge vi klarer og så lenge været lar oss holde på. Inne treningene kommer vil til og kjøre til februar/mars når banen er nogenlunde ferdigstilt og været gjerne begynner og bli bedre igjen. Vi prøver og holde gangen på onsdagene ute selv om de begynner og grave på banen, vi gjør gjerne litt alternativ trening som spring og lignende.

Med mindre det legger seg snø og is, men det kommer jeg til og informere om på Facebook siden viss det skulle komme til og skje

Håper alle har hatt en fin kveld og vel hjem!