Julegrøten 2021

Like sikkert som julen ble det arrangert julegrøt for Klepp BMX i Klepphallen, mange ryttere og familie tilstede med god avstand og etter godt innarbeidede smittevernsrutiner 🙂 Det ble spist massevis av grøt, frukt, juledigg, pepperkaker, det var utdeling av innsatspokal og pokal for beste mann/kvinne, samt lotteri til slutt.

Leder av Klepp BMX, Kenneth Soma startet med å ønske velkommen til julegrøt, videre ble det tatt en oppsummering fra sportslig leder Tori Skretting vedrørende sportslige presentasjoner i året som har gått, som har vært meget bra! Tori informerte også om treningene frem til jul, og info kommer også fortløpende på facebook gruppen «Klepp BMX trening». Frem til jul blir det Innehall på Sviland på mandager og Klepphallen på onsdager.

Mandager Innehall SvilandOnsdager Klepphallen
0-11 år 1630–17300-11 år 1800-1900
11+ år 1730-1830 (øvet gruppe)11+ år 1900-2000 (øvet gruppe)

Innsatspokal og Besterytter pokal

Jøgvan Anda, trener på stor gruppe, stod for utdeling av Innsatspokal og Besterytter pokal. Innsatspokalen går til rytterne som har utmerket seg på trening gjennom året, og beste rytter pokal går til den som har vunnet mest igjennom året. Innsatspokalene gikk i år til Magnus Haaland og Thea Fjotland. Pokal for beste rytter gikk til Morgan Braut Kalseth. Jøgvan melder om skyhøyt nivå på bredden i klubben de siste 3 år er helt fantastisk, og det viser også igjennom i resultatene blant annet i NorgesCup hvor klubben vant beste klubb totalt. I tillegg til 12 pallplasser på NorgesMesterskap i BMX.

Trenere i 2021 sesongen har vært:


Liten gruppe 0-11 år: Tormod Haaland, Leon Luca Rettedal, Ruben Rettedal, Matias Orstad, Torger Skretting, Helle Lunde Soma, Tuva Fjotland og Steinar Sveinsvoll (ikke på bildet)
Stor gruppe 11+ år: Jøgvan Anda på onsdager, Martin Nordmark på mandager (ikke på bildet). Martin har flyttet til utlandet for å jobbe, og Hege Haga Idsøe (ikke på bildet) overtok etter Martin på mandagtreningene i november.