Kort oppsummering av Europacup runde 5 og 6 i Råde 4-5.mai.

Det var mye bra kjøring både lørdag og søndag av klepprytterne under Europacupen i helga, det var til sammen 8+1 ryttere som hadde tatt turen til Råde for å delta, disse var Ruben, Matias, Torger, Tormod, Tuva, Leon Luca og Magnus, i tillegg til Theodor som godt støtteapparat!  På lørdagen stakk Torger av med 2.plass i G13 og Matias med 5.plass i G14. Søndagen var alle klepprytterne videre etter innledende motos, og det ble til slutt Torgeir og Leon Luca som fikk finalebilletter. Torgeir avsluttet med en råsterk 2.plass i G13 og Leon Luca fikk med seg en 8.plass i G11/12.

Oppsummert ble det en god helg både sportslig og sosialt. Klepprytterne fikk prøvd seg mot rytterne fra hele europa, og det gir en god pekepinn på hva en må jobbe videre med og hvor nivået ligger i de forskjellige klassene.

PS! Det kommer en sak i Jærbladet rundt arrangementet en gang i løpet av uka, så det er bare å følge med!

Torger med 2.plass i G13 og Matias med 5.plass i G14

Invitasjon til regionscup runde 2 på Klepp BMX 22.mai

Klepp BMX inviterer til Regioncup onsdag 22.mai 2019 på Klepp BMX bane. For ryttere under 13 år innbys det samtidig til BMX-leker. Løpet starter kl 18.00, trening fra kl 17.00. Dette er også et bra løp for nye ryttere som ønsker å prøve seg på løp!