Årets julegrøt i Klepp BMX 7.desember, innsatspokal og æresmedlem

Det nærmer seg jul og i god tradisjon for Klepp BMX var det igjen duket for julegrøt i kaffeteriaen i Klepphallen onsdag 7.desember. I år som i fjor var det rundt hundre personer, med ryttere og familie, som hadde funnet veien til årets julegrøt. Det ble spist grøt og det var julelotteri med fine gavepakker. Høydepunktet for kvelden var selvfølgelig utdeling av Klepp BMX innsatspokal for 2016, men det var også noen overraskelser denne ettermiddagen. Det ble delt ut Æresmedlemskap og vi fikk besøk at selveste Elfin Lea fra Sparebankstiftelsen Klepp.

dsc_0717
Godt oppmøte på årets julegrøt på Klepp BMX!
img_6474-1-1
Roy Ove Svarstad mottar sjekk fra Elfin i Sparebank stiftelsen Klepp

Elfin Lea fra Sparebankstiftelsen Klepp kom til Klepp BMX for å overrekke en gavesjekk på 10.000,- til kjøp av utleiesykler og utstyr til Klepp BMX. Denne gaven ble godt mottatt og sykler er allerede kjøpt inn! Elfin kunne fortelle at Sparebankstiftelsen Klepp er med å utvikler lokalmiljøet med å støtte lag og foreninger. Sparebank stiftelsen Klepp satser på idrett, friluftsliv, oppvekstvilkår og kultur. Stiftelsen har delt ut hele 1 million kroner til disse formålene de siste årene.

img_6478-1-2
Morten Pollestad

img_6482-1-4
Jøgvan Anda

Morten Pollestad (til venstre) ble utnevnt til Æresmedlem i Klepp BMX for sin lange og ekstraordinære innsats for klubben gjennom 15 år. Morten ble medlem i Klepp BMX 99/00 og hadde full kontroll på alle regler/bestemmelser/normer og kjente navn på alle ryttere og foreldre i hele denne perioden. I perioden 2008-2013 var han formann i klubben, og nestleder i perioden 2014-2015. I perioden 2008-2015 deltok han på fellessamlinger for klubben i øst og vest for hele sykkel norge. Morten har vært en sentral persion i omfattende baneombygging på Klepp i 2004-2005 og hovedpådriver for søknad om baneoppgradering 2014-2016. Morten har har gjennom sin periode i klubben lagt ned betydelig dugnadsinnsatse i forbindelse med Europa Cup runde i 2009 på ruten i Sandnes og verdens cup i supercross på Randaberg Arena i 2012. Morten var kort og konsis i talen og takket for oppmerksomheten :-).

Den andre personen som ble gjort stas på, var klubbens andre Æresmedlem Jøgvan Anda som har vært aktiv i klubben i 30 år, siden oppstarten i 1986 og helt frem til i dag – and still going strong!

Videre ble det delt ut blomster og gjort stas på våre utmerkede trenere som har gjort en flott innsats med utvikling av rytterne gjennom sesongen; Kristoffer Pollestad, Hanne Pollestad, Jøgvan Anda og Joakim Byberg. Marcus Hetland har også vært trener i sesongen frem til juni, men var ikke tilstede på grøtfesten.

dsc_0738
Trenere 2016; Kristoffer Pollestad, Hanne Pollestad, Brit Heidi Byberg, Jøgvan Anda og Martin Byberg

Innsatsportalen 2016

Innsatspokalene utdeles årlig for liten og stor treningsgruppe, for gutt og jente. Vurdering av hvem som får innsatspokalen blir gjort som en samlet vurdering av alle trenerne. Kristoffer Pollestad stod for utdelingen av innsatspokalene.

Årets 4 innsatspokaler ble utdelt som følger til liten gruppe: Oline og Leon Luca, og stor gruppe Ruben og Tuva

img_6496-1-8
Innsatspokaler; Ruben, Tuva, Oline, Leon Luca