Julegrøt og avslutning av 2022 sesongen

Endelig var det tid for julegrøt for Klepp BMX og avslutning av 2022 sesongen for BMX for ryttere og familie i Klepphallen. I tradisjonen tro, ble det spist massevis av julegrøt, juledigg, pepperkaker og utdeling av klubbens innsatspokal og pokal beste mann/kvinne. Etter tradisjonen ble det også holdt julelotteri med masse flotte premier. Tusen takk til den fantastiske gjengen på Rema 1000 Verdalen for grøt! 🙂

Sportslig leder Tori Skretting åpnet julegrøt, og oppsummerte de sportslige prestasjonene i året som har vært, mye bra sykling som vanlig av Klepp rytterne, viser godt i igjen på løp. Vi er tilbake til «normalen» etter 2 år med pandemi og begrenset reising, vi ser igjen ryttere deltar på løp i Norgescup, Dansk cup, Nordisk mesterskap, Europacup, Europamesterskap og VM i BMX.

Fremover for vintersesongen blir det trening i innehall på Sviland, evt Klepp BMX bane om forholdene tillater det, og innetrening i Klepphallen. Mer informasjon om trening når vi går over i vintersesongen kommer fortløpende på facebook gruppen «Klepp BMX trening».

Innsatspokal og Besterytter pokal

Hege Haga Idsøe, trener på stor gruppe sammen med Jøgvan Anda, stod for utdeling av innsatspokal og Beste rytter portal. Innsatspokalen går til rytterne som har utmerket seg på trening gjennom året, og beste rytter pokal går til den som har vunnet mest igjennom året. Innsatspokalen gikk i år til Fredrik Byberg. Pokal for beste rytter gikk til Tuva Fjotland.

Hege Haga Idsøe, Fredrik Byberg og Tuva Fjotland

Trenere i 2022 sesongen har vært:


Liten gruppe 0-11 år:  Ruben Rettedal, Leon Luca Rettedal (ikke på bildet), Matias Orstad, Torgeir Skretting (ikke på bildet), Helle Lunde Soma, Tuva Fjotland, Anne Skretting)
Stor gruppe 11+ år:  Jøgvan Anda på mandager, Hege Haga Idsøe på onsdager