BMX sesongen er i full sving!

BMX-sesongen er i full sving, og vi har allerede gjennomført et treningsløp på Klepp i mars. Nå følger løpene på rekke og rad! Informasjon om de kommende løpene blir publisert i denne kanalen, og påmelding skjer via www.eqtiming.no.

Vi oppfordrer alle nykommere til å melde seg på! Vi håper å se så mange nye deltakere som mulig! Det kan være lurt å ta en tur til banen i forkant av løpene for å bli kjent med den. Lørdag den 13. april er det åpen bane og markedsdag på Sandnes BMX, så dette er en ypperlig anledning til å komme og teste banen før løpene.

De første arrangementene på programmet er NorgesCup i Sandnes 20-21.april og lokalløp på Orstad 29.april. Disse løpene er ikke bare flotte arrangementer, det er en fantastisk måte å bli kjent med BMX-sporten på. Alle deltakere opp til 12 år vil motta en deltakerpremie.


Direkte påmeldingslinker:


Minner og anbefaler også om SucceCup helgen 9-12.mai på østlandet, en cup som går over 3 dager som passer hele familien, spør noen i styret eller sjekk eldre poster i kanalen her!

Full terminliste finnes her:
https://www.kleppbmx.no/?page_id=2731

Julegrøt og avslutning av 2023 sesongen

Like sikkert som julen kommer på kjerringa, så ble det igjen arrangert julegrøt for Klepp BMX. Sesongen for 2023 er over, og i tradisjon tro, var det tid for å samle alle ryttere med familie for å oppsummere året som har gått, det ble det spist massevis av julegrøt og juledigg. Det ble utdelt klubbens innsatspokal og pokal for beste rytter mann/kvinne. Etter tradisjonen ble det holdt julelotteri med masse flotte premier.  Vår gode samarbeidspartner Envirex matchet inntektene fra loggsalget til sponsing av sykkelverkstedet som er under etablering, tusen hjertelig takk!

Sportslig leder Geir Inge Byberg åonet julegrøt med oppsummerte de sportslige prestasjonene og året som har vært. Det er flott å se i høst den store rekrutteringen vi har fått til klubben, viser at det gror godt blant de små. Mange ryttere i alle aldersgrupper var i mai med på Succecup, det er veldig kjekt cup som går over 3 dager på østlandet, med mye god sykling og sosialt samhold.   Mange ryttere også deltatt på Norgescup i år og NM med masse flotte prestasjoner, de elste rytterne har også deltatt på dansk cup, Europacup, Europamesterskap og VM i BMX.

Fremover for vintersesongen blir det trening i innehall på Sviland, evt Klepp BMX bane om forholdene tillater det, og innetrening i Klepphallen. Mer informasjon om trening når vi går over i vintersesongen kommer fortløpende på facebook gruppen «Klepp BMX trening».

Trenerne på stor gruppen står for vurdering av innsatspokal og beste rytter pokal. Sportslig leder Geir Inge Byberg delte ut pokalene i år. Innsatspokalen går til rytteren som har utmerket seg på trening gjennom året, og beste rytter pokal går til den som har vunnet mest gjennom året. Innsats pokalen går i år til Magnus Haaland, og beste rytter gikk til Tuva Fjotland.

Stor takk til Trenere for 2023 sesongen som har vært:

Matias, Ruben, Tuva, Helle, Anne, Magnus, ikke tilstede: Jøgvan, Hege Haga Idsøe, Torger Skretting

Liten gruppe 0-11år:
Helle Lunde Soma, Ruben Rettedal, Tuva Fjotland, Anne Skretting, Magnus Haaland

Stor gruppe 11år´:
Jøgvan Anda på mandager (Frem til mai) , Matias Orstad
Hege Hada Idsøe på onsdager

Stor takk til styret for 2023 sesongen som har vært:

John Aksel Granberg, Njål Fjotland, Nina Fjotland, Else Anette Soma, Trine Lill Aronsen Haver, Simen Borsheim, Geir Inge Byberg

Trening starter 14.august

Velkommen til trening mandag og onsdager

0-10 år: 1730-1830 
11år+: 1830-1930

Vi har gratis sykler, hjem, utstyr til utlån for nye ryttere. Møt opp 10 min før treningstid for å få utlevert utstyr. Nybegynnere starter i 0-10 år gruppen.

Info om Succè Cup 2023

Østfoldklubbene inviterer også i år til Succè Cup i himmelspretthelgen 19.mai-21.mai. Succè Cup arrangeres i år for 23. gang! og vi satser på en fin cup med mye god sykling og hyggelig samvær, sosialt, shopping i Sverige og grilling for store og små 🙂 Erfaringen fra tidligere år er at deltakerne reiser hjem med mange nye venner og fine sykkel opplevelser og ekstra motivasjon!

Vedlagt følger invitasjon, reglement og påmeldingside:

Vi kjører i private biler bort på torsdag 18.mai.  Det blir overnatting på Utne Camping, overnatting kan bestilles på www.utnecamping.no (merk velg mellom leilighet, hytte, camping osv). Den enkelte familie bestiller direkte med campingplassen. Det er greit å få booket så tidlig som mulig, da det begynner å fylles opp, dersom det blir fullt, er det bare å ha is i magen, evt ringe/sende mail til campingen.

Utne Camping har ferieleiligheter med grei standard. Vanligvis er det rundt 15 familier som reiser bort, men det er god plass til flere! Det er også gode mulighet for oppstilling av bobil og camping på stedet for de som ønsker det. Det er også mulighet for å leie campingvogn på stedet om ønskelig. Ellers finnes liste over alternativer nederst.

Da gleder vi oss til en flott langhelg i Østfold!

Alternativ overnatting: