BMX sesongen er i full sving!

BMX-sesongen er i full sving, og vi har allerede gjennomført et treningsløp på Klepp i mars. Nå følger løpene på rekke og rad! Informasjon om de kommende løpene blir publisert i denne kanalen, og påmelding skjer via www.eqtiming.no.

Vi oppfordrer alle nykommere til å melde seg på! Vi håper å se så mange nye deltakere som mulig! Det kan være lurt å ta en tur til banen i forkant av løpene for å bli kjent med den. Lørdag den 13. april er det åpen bane og markedsdag på Sandnes BMX, så dette er en ypperlig anledning til å komme og teste banen før løpene.

De første arrangementene på programmet er NorgesCup i Sandnes 20-21.april og lokalløp på Orstad 29.april. Disse løpene er ikke bare flotte arrangementer, det er en fantastisk måte å bli kjent med BMX-sporten på. Alle deltakere opp til 12 år vil motta en deltakerpremie.


Direkte påmeldingslinker:


Minner og anbefaler også om SucceCup helgen 9-12.mai på østlandet, en cup som går over 3 dager som passer hele familien, spør noen i styret eller sjekk eldre poster i kanalen her!

Full terminliste finnes her:
https://www.kleppbmx.no/?page_id=2731