Velkommen til pølsefest onsdag 3. juni!

Velkommen til pølsefest på Klepp BMX førstkommende onsdag 3. juni !
Det blir grilling mellom stor og liten trening (kl 18.30). Håper alle stiller svoltne og med godt humør og at noen foreldre har mulighet til å være med å grille

Pølsefesten kom i stand i forbindelse med at Kristoffer Pollestad vant Pølseprisen 2014 for sitt brennende engasjement i Klepp BMX.  Følgende ble sagt i anledning utdeling av prisen:

“Kristoffer er en fantastisk trener og forbilde for barn og ungdom i Klepp BMX. Han har vært trener for de yngste i klubben de siste 4-5 årene, og nå for de eldste. I tillegg er han aktiv utøver selv. Det er 20-30 unger pr. trening, han har en unik evne til å se hver enkelt og kan navnet på alle. Samtidig har han en fin dialog med foreldregruppen. Han gir ris og ros på en konstruktiv og oppmuntrende måte. Kristoffer møter i god tid før treningene, er godt forberedt og pliktoppfyllende. I tillegg er han på dugnadene, organiserer flere av disse og deltar selv. Han motiverer og rekrutterer ungdomstrenere til klubben, disse lærer han opp.

Vi synes at Kristoffer fortjener en ekstra oppmerksomhet for innsatsen han gjør for Klepp BMX og ungene våre.
 Kristoffer Pollestad - Klepp BMX

En fantastisk god pølse metter her og nå, og er derfor viktig i dette øyeblikk. Det samme gjelder vår prisvinner, som akkurat her og nå, i dette øyeblikk, har et brennende engasjement. Dette engasjementet smitter av seg, og fører til økt motivasjon og forsterket mestringsfølelse i barn og ungdoms hverdag.

I tillegg til heder og ære, får Kristoffer en pølsefest sammen med gjengen i Klepp BMX og ett års forbruk av pølser.»

Resultater Succe Cup 2015

DSC_7525

Da har resultatene fra alle løp og totalt for Succe Cup 2015 ankommet.

Takk til i alle 19 ryttere fra Klepp BMX (og støtteapparat) som stilte til start og gjorde pinsehelgen i Østlandet til en fantastisk opplevelse for alle som var med. Veldig kjekt med så mange ryttere fra klubben med og som viste godt igjen i cupen. Gratulerer også til flere ryttere med flotte plasseringer, dette lover godt fremover!

Opptak av løpende kan også ses her:

Det ligger også en del bilder på facebookgruppen til Succe Cup her og vi vil legge ut noen bilder etter hvert på vår egen side også.