Tidtaking / MYLAPS

Tidtaking med Eqtiming (racesoftware) og MYLAPS brikker er standard fra 2017 sesongen. Fra det året ryttere blir 11 år, må de ha Mylapsbrikke og sideskilt, og monteres som anvist på tegningen nedenfor. Mylaps er også nødvendig for personlig tidtaking med OneBMX. Det er viktig at brikke og sideskilt blir installert som anvist på bildet øverst for å nøyaktig å få registrert korrekt tid.

mylaps-gaffel

 

Mylaps brikken

Alle ryttere fra 11 år skal ha en MYLAPS transponder som festes på gaffelbenet. Denne er unik for den enkelte rytter og har en unik ID som registrer når rytteren passerer målpunkt (f.eks mållinja).

Når en deltar på løp og er over 11 år må en ha installert denne brikken. Alle ryttere i KLEPP BMX kan bruke MYLAPS brikke det året en fyller 11 år (gjelder ikke Cruiserklasse).  Selges på trening KUN TIL MEDLEMMER til subsidiert pris 300,-. Brikkene inkluderer 1 års abonnement på MYLAPS (Verdi €35).  Ved tap/skade må rytter kjøpe ny.

Brikker kan eventuelt leies på løp og koster 100,- Det vil svare seg å eie brikke dersom en deltar på flere enn 2 løp i året.

1. Skulle du være uheldig og ødelegge brikken

2. Fornying av utløpte brikker.

2. Brikken aktiveres medfølgende USB-kabel koblet til PC/MAC.

Sideplate for målfoto

maalfoto

Sideplate må være installert på sykkel for å forenkle avlesning av målfoto for måldommer. Det installeres som anvist i tegningen øverst.  Du kan få tak i sideskilt på følgende måter: