Invitasjon Multiblokkløpet Sandnes BMX 13.april

Sandnes BMX har gleden av å innby til Multiblokkløpet på Vikingbanen på Kvål. For ryttere under 13 år innbys det samtidig til Bmx-leker. Vikingen Bmx bane er bygget med Pro-section, og denne kan benyttes av ryttere i klassen 15+ mix.

Deltakelse på treningssamlingen helgen i forkant anbefales for å bli godt kjent med banen for sesongen 🙂

Påmelding på eqtiming.no innen søndag 10.april.

Vedlagt invitasjon:

 

Invitasjon til Treningssamling Sandnes BMX 9-10.april

Sandnes bmx ønsker og invitere alle klubbene til treningssamling 9 – 10 april. Rytterne blir delt opp i to grupper som vanlig. Denne gang kjører vi til og med 9 år på den yngste gruppen og fra og med 10 år på den eldste gruppen.

Vi ønsker en sportslig og kjekk helg med alle våre ryttere. Vi oppfordrer også at de som har utstyr til salgs kan ta med dette denne helgen.

Det er laget påmelding på Eqtiming for hver av dagene, hvis noen kun ønsker å være med på en dag. http://registrering.eqtiming.no/?EventUID=24758

Se vedlagt invitasjon:

Invitasjon til Succè Cup 5-7.mai

KleppBMXSucce2015

Østfoldklubbene inviterer også i år til Succè Cup i himmelsprett helgen 5-7.mai. Succè Cup arrangeres i år for 16. gang og vi satser på en fin cup med mye god sykling og hyggelig samvær. Invitasjon og reglement for året finner dere her:

Påmelding skjer som vanlig på https://signup.eqtiming.no/?Event=Succe_Cup_2016
Det er mulighet til å bestille plass på Grillaften på lørdagen, men det fleste av oss drar tilbake på campingen og griller der da det kan bli sent for de minste.

Vi kjører i private biler bort på onsdagen. De fleste av oss overnatter på Høysand familiecamping, her har vi reservert foreløpig 10stk sommerhytter av grei kvalitet med fire senger 4-7.mai, men går fint inn en luftmadrass.  Dere bestiller direkte selv med campingen og referer til «KLEPP BMX». Det er også noen få som bor Solviken camping, men her er det fortiden fullt.

Kontaktinfo Hoysand camping:
https://www.facebook.com/HoysandCamping
http://www.hoysand-camping.no
hoysandcamp@live.no
tlf 99127100

Da gleder vi oss til en flott langhelg i Østfold!

Informasjon fra Solum BMX – Overnatting ifm. løp hos Solum BMX i 2016

Hei, alle!

I år kommer vi til å invitere dere til løp ved vår nylig oppgraderte bane ved følgende anledninger:

  • Lørdag 21.05 – BMX Østfold Cup 1 (ypperlig anledning til å teste banen før NC3!
  • Søndag 26.06 – Norgescup 3
  • Lørdag 03.09 – Sponsorløp

I denne forbindelse har vi mulighet til å tilby overnatting ved Hotell Fritidsparken, som ligger kun noen hundre meter fra banen vår. De har gitt oss følgende priser:

  • Enkeltrom: 750,-/pers per døgn
  • Dobbeltrom: 990,-/rom per døgn
  • Leilighet, 4 senger: 1310,-
Alle prisene er inkludert frokost OG gratis inngang til det ypperlige badelandet der. Sjekk ut http://skienfritidspark.no. Her vil dere se at dette er en ypperlig familiedestinasjon!

Bestilling skjer til hotell@skienfritidspark.no og dere kan oppgi «Norgescup BMX» som referanse. (De av deres deltagere som ikke bor på Hotell fritidsparken, kan få inngang til badet for 100,-/pers. Dette avtales direkte med hotellet)

Om ønskelig kan de også tilby utøvermiddag/ankomstmiddag på Hotellet ca kl. 20.00 på lørdag. Lasagne buffet med salat, hjemmelaget dressing og nystekt foccacia eller Taco buffet er mulighetene, men vi ber i så fall klubbene avtale dette direkte med hotellet når dere bestiller (de må vite antall, etc).

Fint om dere informerer internt i klubbene om dette tilbudet. Vi gleder oss til å se dere i Skien!

solum_terrengsykkelklubb