Julegrøt og avslutning av 2023 sesongen

Like sikkert som julen kommer på kjerringa, så ble det igjen arrangert julegrøt for Klepp BMX. Sesongen for 2023 er over, og i tradisjon tro, var det tid for å samle alle ryttere med familie for å oppsummere året som har gått, det ble det spist massevis av julegrøt og juledigg. Det ble utdelt klubbens innsatspokal og pokal for beste rytter mann/kvinne. Etter tradisjonen ble det holdt julelotteri med masse flotte premier.  Vår gode samarbeidspartner Envirex matchet inntektene fra loggsalget til sponsing av sykkelverkstedet som er under etablering, tusen hjertelig takk!

Sportslig leder Geir Inge Byberg åonet julegrøt med oppsummerte de sportslige prestasjonene og året som har vært. Det er flott å se i høst den store rekrutteringen vi har fått til klubben, viser at det gror godt blant de små. Mange ryttere i alle aldersgrupper var i mai med på Succecup, det er veldig kjekt cup som går over 3 dager på østlandet, med mye god sykling og sosialt samhold.   Mange ryttere også deltatt på Norgescup i år og NM med masse flotte prestasjoner, de elste rytterne har også deltatt på dansk cup, Europacup, Europamesterskap og VM i BMX.

Fremover for vintersesongen blir det trening i innehall på Sviland, evt Klepp BMX bane om forholdene tillater det, og innetrening i Klepphallen. Mer informasjon om trening når vi går over i vintersesongen kommer fortløpende på facebook gruppen «Klepp BMX trening».

Trenerne på stor gruppen står for vurdering av innsatspokal og beste rytter pokal. Sportslig leder Geir Inge Byberg delte ut pokalene i år. Innsatspokalen går til rytteren som har utmerket seg på trening gjennom året, og beste rytter pokal går til den som har vunnet mest gjennom året. Innsats pokalen går i år til Magnus Haaland, og beste rytter gikk til Tuva Fjotland.

Stor takk til Trenere for 2023 sesongen som har vært:

Matias, Ruben, Tuva, Helle, Anne, Magnus, ikke tilstede: Jøgvan, Hege Haga Idsøe, Torger Skretting

Liten gruppe 0-11år:
Helle Lunde Soma, Ruben Rettedal, Tuva Fjotland, Anne Skretting, Magnus Haaland

Stor gruppe 11år´:
Jøgvan Anda på mandager (Frem til mai) , Matias Orstad
Hege Hada Idsøe på onsdager

Stor takk til styret for 2023 sesongen som har vært:

John Aksel Granberg, Njål Fjotland, Nina Fjotland, Else Anette Soma, Trine Lill Aronsen Haver, Simen Borsheim, Geir Inge Byberg