Info om succecup 2022 26-28.mai

Østfoldklubbene inviterer også i år til Succè Cup i himmelspretthelgen 26.mai-28.mai. Succè Cup arrangeres i år for 22. gang! og vi satser på en fin cup med mye god sykling og hyggelig samvær, sosialt, shopping i Sverige og grilling for store og små 🙂 Erfaringen fra tidligere år er at deltakerne reiser hjem med mange nye venner og fine sykkel opplevelser og ekstra motivasjon!

Vedlagt følger invitasjon, reglement og påmeldingside:

Vi kjører i private biler bort på onsdag 25.mai.  Det blir overnatting på Utne Camping, overnatting kan bestilles på www.utnecamping.no (merk velg mellom leilighet, hytte, camping osv). Den enkelte familie bestiller direkte med campingplassen. Det er greit å få booket så tidlig som mulig, da det begynner å fylles opp, dersom det blir fullt, er det bare å ha is i magen, evt ringe/sende mail til campingen.

Utne Camping har ferieleiligheter med grei standard. Vanligvis er det rundt 15 familier som reiser bort, men det er god plass til flere! Det er også gode mulighet for oppstilling av bobil og camping på stedet for de som ønsker det. Det er også mulighet for å leie campingvogn på stedet om ønskelig. Ellers finnes liste over alternativer nederst.

Da gleder vi oss til en flott langhelg i Østfold!

Alternativ overnatting: